top of page

POPÜLER YAZILAR

Tam Kapanmada Sakin Kal #ŞYD1

Tam kapanmada akıl sağlınızı koruyacak şarkı listesi derlemesi.



Yoğun geçirdiğimiz iş/okul sürecinin yanında, aylardır kurtulamadığımız Kovit meretinin bize kattığı naçizane mental ve fiziksel sorunları bir nebze olsun hafifletmek adına sizlere ufak bir Chill Playlist'i yaptım. Playlist'in sağ üstündeki Spotify logosuna tıklayarak playlist'e direkt gidebilirsiniz. Yazının devamında yapacağım boş muhabbet için playlist'in altına doğru süzülebilirsiniz. Keyifli dinlemeler şimdiden! (Çalma listesine aşağıdaki eklentiden, eklentiyi göremiyorsanız Tam Kapanmada Sakin Kal üzerinden ulaşabilirsiniz.)


Eve tıkıldığımız şu günlerde Lo-fi'dan Soft Rock'a, Chill Techno'dan Sad Vibe'a bir çok parçayı sizin için derledik. Keyifli dinlemeler...

 

"Şey mi dinlesek?" Serisi 2 yıl evvel başladığım bir Instagram story koleksiyonumdu. Dinlediğim parçaların hikayesini, türünü, sanatçısını anlattığım ve tanıttığım koca bir seri. Koca bir seri çünkü başladığım günden bugüne metalinden elektroniğine, rap'inden lo-fi'ına neredeyse 400 civarında şarkı paylaşımında bulundum. Seriye buradan ulaşabilirsiniz.


"Şunu mu dinlesen?" dediğiniz parçalarınızı Instagram adresimden veya seymidinlesek@gmail.com adresine göndereblirsiniz. Keyifli dinlemeler!

SON YAZILAR

bottom of page